Hi,Saya Hafizi Zain, merupakan Founder bagi Produk Biobax Cool Theraphy

Saya Hafizi Zain, seorang usahawan online dan offline sepenuh masa sejak tahun 2009 lagi. Saya berasal dari Tanah Merah, Kelantan tetapi sekarang menetap di Shah Alam, Selangor dan sudah masuk tahun ke-10.

Saya seorang yang ‘gila bisnes’. Setiap hari ada saja idea-idea baru tentang bisnes yang akan keluar dari minda saya sama ada untuk penambahbaikan bisnes sedia ada ataupun membina bisnes baru. Alhamdulillah sekarang saya ada 36 orang staf dan ada 6 buah syarikat yang mana bisnes yang berbeza-beza.

Kini, saya ingin bantu kepada mereka yang Serius untuk membina perniagaan bersama Biobax. Segala ilmu dan pengalaman akan didedahkan kepada anda. 

Saya Ceritakan Kelebihan Produk Biobax

Biobax ini di formulasi menggunakan bahan-bahan semula jadi seperti Habbatussauda, Minyak Kayu Putih dan Minyak Zaitun bagi menghasilkan kesan yang ketara untuk sakit sendi.

Selain itu, Formulasi sejuk yang di hasilkan melalui campuran Menthol Crsytal di tambah dengan peppermint menjadikan produk ini lebih aromatheraphy dan wangi

Berbeza dengan minyak lain, Biobax ini menggunakan kaedah Spray di mana kami menggunakan Teknologi Nano supaya ia tidak melekit dan berminyak. Kadar yang cepat menyerap akan memberikan kesan yang pantas ketika sakit.

Ini adalah Keunikan Produk Kami :

  • Formulasi Khas untuk Sakit Belakang dan Sendi yang lain
  • Golongan Sasaran Warga Tua, Wanita Hamil dan Golongan bekerjaya
  • Hanya Spray dan Sapu sahaja
  • Kesan Sepantas 5 minit
  • Tidak Melekit dan Cepat meresap (tidak seperti Minyak biasa)
  • Berbau Wangi dan Aromatherphy
  • Selamat dan Tiada Kesan Sampingan . Ada Kelulusan KKM (NOT170200273K)

Okay, setakat ini jelas berkenaan produk?

Nak tahu apakah yang kami Tawarkan menjadi Pengedar kami? Klik di bawah ini 

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.