Info Produk

Biobax Cool Therapy merupakan satu produk spray terapi untuk mengurangkan sakit belakang dan sakit pinggang terutamanya untuk ibu yang sedang mengandung dan untuk ibu dan ayah kita di kampung yang sering mengadu sakit. Hanya spray saja di bahagian sakit, kesannya boleh dirasai seawal 3 minit. Jika digunakan secara berterusan, insyaAllah sakit tersebut boleh sembuh. Yang bestnya, spray ini tidak panas seperti minyak angin di luar sana. Ianya ada efek sejuk dan nyaman sangat lepas kita pakai. Ramai yang dah mula jatuh cinta dengan Biobax Cool Therapy. Ianya sangat senang untuk digunakan dan senang untuk dibawa ke mana-mana.

5 Kelebihan Biobax Berbanding Produk Lain

temperature

Tidak Panas

Biobax bukanlah seperti minyak-minyak panas di luar sana. Ia adalah sejenis ‘Cool Therapy’ yang memberikan effect berangin sejuk dan selesa sangat bila dipakai.

finger

Tidak Melekit

Biobax bukanlah jenis melekit macam minyak-minyak lain. Tekstur molekulnya sangat halus (nano technology) dan memudahkan ianya senang meresap ke dalam kulit dan seterusnya merawat dari dalam.

nose

Tidak Bau Ubat

Perasan tak, kalau minyak-minyak lain, ada macam bau-bau ubat macam tu kan. Kalau orang mengandung, pasti ianya tak selesa untuk dipakai. Tapi tak perlu risau dengan Biobax! Ianya ada bau yang sangat2 segar dan sangat best bila dipakai.

bolt

Cepat Efek

Lepas kita spray, efek berangin dia boleh dirasai seawal 60 saat saja.. dan boleh bertahan sehingga 5jam bergantung kepada jenis kulit.

leaves

Bahan Organik

Kandungannya dari bahan organik seperti Eucalyptus Oil, Olive Oil dan Habbatussauda’. Dijamin halal dan selamat digunakan.

Bahan-Bahan Utama

Eucalyptus Oil (Minyak Kayu Putih)

Olive Oil (Minyak Zaitun)

Habbatus Sauda’

Kelulusan KKM

biobax-kkm

Cara-Cara Penggunaan

cara-pakai-biobax-cool-therapy

CARA 1
Spray direct ke bahagian mana yang sakit (cth: belakang, pinggang, or lutut) Lepas tu gosok2 selama 1 minit sahaja.. selepas tu, hidu tangan anda dengan menarik nafas panjang-panjang. Anda akan dapat rasa fresh yang amat sangat.

CARA 2
Spray dulu di tapak tangan dan sapu di bahagian sakit sambik buat urutan lembut. Lepas tu, hidu tangan anda dengan menarik nafas panjang-panjang. Anda akan dapat rasa fresh yang amat sangat.

p/s: Nak lebih romantik, minta pasangan anda tolong spray dan sapukan di bahagian belakang sebelum tidur. Anda akan dapat merasai tidur yang sangat nyenyak dan dapat bangun seawal pagi mungkin untuk tahajjud dan solat subuh. Insya Allah.. Cuba lah!